Gecertificeerde kluis

Inbraakwerende kluizen zijn ingedeeld naar indicatie waardeberging, oftewel het bedrag dat de verzekeraar uitkeert na diefstal. Hoe meer je aan contant geld of waarde opbergt in de kluis, hoe inbraakwerender de kluis moet zijn. Wij raden je aan om altijd contact op te nemen met je verzekeringsmaatschappij als je specifieke kostbaarheden met hoge waarde of veel contant geld wilt opbergen in een kluis.

Gecertificeerde kluis met indicatie waardeberging

Bij alle kluizen op onze website vermelden wij de bijbehorende indicatie waardeberging. Dit bedrag geeft aan tot welke waarde de verzekeraar na diefstal contant geld of de waarde van je kostbaarheden dekt als die in een gecertificeerde, inbraakwerende kluis opgeborgen ligt. In de tabel hiernaast zie je de verschillende bedragen voor contant geld en kostbaarheden. Lees alles over indicatie waardeberging in onze uitgebreide blog. 

In onze webshop hebben we inbraakwerende kluizen waarin je van € 7.000,- tot maar liefst € 250.000,- aan contant geld kunt opbergen. Of € 9.000,- tot € 500.000,- aan kostbaarheden. Heb je een minder zware kluis nodig? Kijk dan bij onze privékluizen. Meer weten?  
Neem contact op

Gecertificeerde kluis met sleutelslot of elektronisch slot

Bij de meeste kluizen kun je kiezen tussen een sleutelslot en een elektronisch codeslot. Een sleutelslot is degelijk en valt niet te manipuleren. Je moet alleen wel de sleutel op een veilige plek bewaren. Hebben meerdere mensen toegang tot de kluis? Kies dan voor een elektronisch slot zodat je alle gebruikers een eigen toegangscode kunt geven.

Inbraakwerende kluis met bescherming tegen brand

Wil je je kostbare spullen ook beschermen tegen brand? In onze webshop hebben we kluizen met een gecombineerde bescherming. Je kostbaarheden worden zo niet alleen beschermd tegen diefstal, maar ook tegen brand gedurende een bepaalde tijdsduur, uitgedrukt in minuten. De tijdsduur geeft aan hoe lang de kluis weerstand biedt tegen hogere temperaturen tijdens een brand.

Tip van Jos: Salvus Ravenna brand- en inbraakwerende kluis

De Salvus Ravenna biedt gecertificeerde bescherming tot € 10.000,- aan contant geld of € 20.000,- aan kostbaarheden en beschermt 30 minuten tegen de gevolgen van brand.

Kom langs in onze showroom
We kunnen ons voorstellen dat je het lastig vindt om een keuze te maken en graag eerst een kluis wilt zien voordat je hem koopt. Kom langs in onze ruime kluizenshowroom en laat je adviseren door onze kluizenspecialisten!
Afspraak maken