Inbraakwerende privékluis voor thuis

Wil je je geld of kostbare spullen beschermen tegen diefstal? Kies dan voor een inbraakwerende privékluis. De hoogte van het geldbedrag of de waarde van je kostbaarheden zijn daarbij bepalend voor de keuze van je kluis. Dit bedrag noem je de ‘indicatie waardeberging’ en betekent tot welke waarde de verzekeraar na diefstal je contant geld of de waarde van je kostbaarheden dekt als die in een gecertificeerde, inbraakwerende kluis opgeborgen ligt.

In onze webshop vermelden we bij elke kluis de bijbehorende indicatie waardeberging. In onze privékluizen kun je tot € 5.000,- contant geld of tot € 9.000,- aan kostbaarheden opbergen. Wil je er meer in bewaren? Kijk dan bij onze gecertificeerde kluizen.

Gecertificeerde privékluis voor thuis

De beste inbraakwerende kluizen zijn getest en hebben een ECB-S certificaat. Uit deze test blijkt hoeveel weerstand een kluis biedt tegen een aanval van buitenaf. Dit wordt ‘weerstandsklasse’ genoemd. De weerstandsklasse van een kluis geeft aan hoeveel contant geld of kostbaarheden je verzekering dekt wanneer dit in de kluis opgeborgen ligt. Dit bedrag noem je de ‘indicatie waardeberging’. Hoe hoger het bedrag, hoe inbraakwerender de kluis is.

 

 

 

 

Tip van Dennis: Salvus Monza inbraakwerende privékluis

Kluis met sleutelslot of elektronisch slot

Bij onze privékluizen kun je kiezen tussen een sleutelslot en een elektronisch codeslot. Welk slot het beste bij jou past, hangt van je persoonlijke situatie af. Een sleutelslot is degelijk en valt niet te manipuleren. Je moet alleen wel de sleutel op een veilige plek bewaren. Hebben meerdere mensen toegang tot de kluis? Kies dan voor een elektronisch slot zodat je alle gebruikers een eigen toegangscode kunt geven.

Privékluis met dubbele bescherming

Wil je je kostbare spullen ook beschermen tegen brand? In onze webshop hebben we kluizen met een gecombineerde bescherming. Je persoonlijke eigendommen worden zo niet alleen beschermd tegen diefstal, maar ook tegen brand gedurende een bepaalde tijdsduur, uitgedrukt in minuten. De tijdsduur geeft aan hoe lang de kluis weerstand biedt tegen hogere temperaturen tijdens een brand.

 

 

Tip van Jos: Filex CS brand- en inbraakwerende privékluis


Lichte privékluis

Wil je je persoonlijke spullen alleen uit het zicht opbergen in een lichte, compacte kluis? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kies in dat geval voor de Filex PS privékluis. Deze kluis is licht inbraakwerend en biedt dus enige weerstand tegen inbraak maar heeft hiervoor geen certificaat. Bij een inbraak zal je verzekering mogelijk daarom niet uitkeren.

Vind je het lastig om een keuze te maken? Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste privékluis.
Neem contact op