Kluis verhuizen

Kluis verhuizen

Een kluis verhuizen is makkelijker gezegd dan gedaan. Sommige kleine kluizen kun je zelf verhuizen. Maar zodra de kluis iets zwaarder is of verankerd staat, wordt het lastiger en helpen wij je graag.

Kluis verhuizen

Je brandkast verhuizen is makkelijker gezegd dan gedaan. Regelmatig worden wij benaderd door bedrijven en particulieren wanneer zij hun kluis mee willen verhuizen naar een nieuw adres. Sommige kleine kluizen kun je zelf verhuizen. Maar zodra de kluis iets zwaarder is of verankerd staat, wordt het lastiger en helpen wij je graag. Onze servicedienst staat 7 dagen per week voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden en indien nodig je kluis te verhuizen!

Kleine kluis verhuizen

Wil je een kleine kluis verhuizen en in je nieuwe woning opnieuw verankeren? Dan kunnen we vaak al snel langskomen en je helpen. We zorgen dat hij losgemaakt wordt, verplaatsen de kluis of brandkast en zorgen dat jouw kluis op het nieuwe adres verankerd wordt conform de eisen van de verzekeraars.

Zware kluis verplaatsen

Het verhuizen van een zwaardere kluis verzorgen we ook voor jou. Vaak is wel speciaal materieel nodig en soms moeten we de kluis zelfs met een takelwagen van een etage of uit een kelder verwijderen.

Wij kunnen dit volledig voor je verzorgen! We transporteren de kluis en installeren hem netjes op het nieuwe adres. Bij het opnieuw verankeren zorgen wij uiteraard voor een deugdelijke verankering volgens de eisen van de verzekeraars.

Kluis of brandkast verplaatsen? Dit zijn de kosten.

De kosten voor het verhuizen van je kluis hangen af van de werkzaamheden en het benodigde materiaal:

  • plaats waar de kluis nu staat
  • nieuwe plaats van de kluis
  • gewicht van de kluis
  • de obstakels onderweg

Laat daarom je informatie hiernaast achter, dan bellen wij je snel terug om de situatie te bespreken en een passende, vrijblijvende offerte te verzorgen.

Gescreende medewerkers en discrete bedrijfswagens

De (locatie van je) kluis is niet iets waar je graag mee te koop loopt. Integriteit en betrouwbaarheid worden gewaarborgd door het feit dat al onze medewerkers zijn gescreend; wel zo veilig.
Bovendien zijn onze bedrijfsauto’s niet voorzien van reclame-uitingen, zodat discretie gewaarborgd is, ook op het moment dat wij bij je langskomen voor het afvoeren van uw kluis.

Kluis openen of afvoeren

Wil je je je kluis openen of juist je kluis afvoeren? Ook dan helpen we graag.