Kluis storing

Kluis storing

Gaat je kluis of brandkast niet meer open? Ben je de code van je kluisslot kwijt, de sleutel verloren of heb je een ander technisch probleem? Ons serviceteam staat 7 dagen per week voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden!

Kluis storing

Gaat je kluis niet meer open, ben je de code van je kluisslot kwijt, de sleutel verloren of heb je een technisch probleem? Neem dan contact op met ons serviceteam via het storingsformulier.

Kluis sleutel kwijt?

Heb je een kluis met sleutelslot en ben je de kluissleutel kwijt? Uit veiligheidsoverwegingen houden wij geen overzichten bij van uitgegeven kluissleutels. Als je een reservesleutel hebt, kunnen we een sleutel bijmaken. Maar zonder origineel gaat dit niet. In dat geval kan onze technische dienst kan wel de kluis voor je openen.

Kluis code kwijt?

Bent je de code van je kluisslot kwijt? Sommige kluissloten kun je openen met meerdere codes (gebruikers- en mastercode). Probeer in dat geval de kluis met een andere code te openen.

Weet je geen van je toegangscodes meer? Vul dan het storingsformulier in en ons serviceteam neemt contact met je op.

Sommige kluizen kun je openen met een noodsleutel. In dat geval kun je met deze sleutel de kluis openen. In de gebruikershandleiding van het kluisslot lees je hoe je je toegangscode vervolgens kunt wijzigen. Ben je de handleiding kwijt? Vraag hem op bij onze servicemedewerkers!

Andere kluis storing of vraag

Heb je een andere storing of vraag over je kluis? Ons serviceteam staat 7 dagen per week voor je klaar en helpt je graag. Neem contact met ons op via het storingsformulier.

Service team, altijd een oplossing

Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om de meest uitdagende klussen uit te voeren, daar waar een ander vaak ‘nee’ moet verkopen. Onze Technische Dienst is intern opgeleid om jouw kluis te openen, te verhuizen, af te voeren of te huren. Daarnaast vinden wij het vanzelfsprekend dat al onze medewerkers zijn gescreend; wel zo veilig. Ook zijn onze bedrijfsauto’s niet voorzien van reclame-uitingen, zodat discretie gewaarborgd is.