Kluis afvoeren

Kluis afvoeren

Een oude kluis afvoeren of laten verwijderen? Daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres.

Kluis of brandkast afvoeren

Een oude kluis afvoeren of laten verwijderen? Daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Een kleine of grote kluis afvoeren verschilt natuurlijk in werkzaamheden, dus ook in prijs. Het is daarbij belangrijk dat de kluisdeur open is. Geef op deze pagina de situatie van je kluis aan en onze serviceafdeling stuurt je een vrijblijvende offerte.

Kleine kluis afvoeren

Een kleine kluis afvoeren is doorgaans gemakkelijk te doen omdat er geen zwaar materieel voor nodig is. Wij kunnen snel en efficiënt je (oude) kluis komen verwijderen. De kluis wordt losgehaald en door ons afgevoerd. 

Grote kluis verwijderen

Om een grote, zwaardere kluis te verwijderen komt er meer om de hoek kijken. De kluis moet vaak met speciaal materieel en soms zelfs met een takelwagen van een etage of kelder verwijderd worden. Ook dat is geen probleem voor ons! De kosten van het afvoeren van uw kluis hangen af van:

  • benodigde werkzaamheden
  • omstandigheden bij u thuis
  • gewicht van de kluis
  • obstakels onderweg

Gescreende medewerkers en discrete bedrijfswagens

De (locatie van je) kluis is niet iets waar je graag mee te koop loopt. Integriteit en betrouwbaarheid worden gewaarborgd door het feit dat al onze medewerkers zijn gescreend; wel zo veilig.
Bovendien zijn onze bedrijfsauto’s niet voorzien van reclame-uitingen, zodat discretie gewaarborgd is, ook op het moment dat wij bij je langskomen voor het afvoeren van je kluis.
Gebruik het formulier op deze pagina om een vrijblijvende offerte te ontvangen. 

Kluis openen of verhuizen

Wil je je kluis verhuizen of juist je kluis openen? Ook dan helpen we graag.