Kassakluis

2 Product(en)

Een kassakluis is compact en past perfect onder de toonbank of bar. Ze zijn daarom ideaal voor gebruik in de retail en horeca.

Sorteren op: Laagste prijs

Kassakluis

Met een kassakluis kun je meerdere keren per dag het geld in je kassa afromen. Deze kluisjes worden daarom ook wel afroomkluisjes genoemd. Door hun kleine formaat passen ze perfect onder de toonbank of bar. Ze zijn daarom ideaal voor gebruik in de retail en horeca.

Kassakluisjes zijn niet geschikt om geld voor langere tijd op te slaan. Zodra de dag voorbij is, of het kluisje vol raakt met contant geld stort je het geld af in zwaardere geldkluizen met een hogere waardeberging en betere bescherming tegen diefstal. Deze kluizen vind je in onze webshop bij Kluis met afstortlade.

Kassalades opbergen

Een kassalade kluis biedt uitkomst als je je kassalades aan het eind van de dag veilig wilt opbergen. Elk vak heeft zijn eigen dubbelbaard sleutelslot en kan ook worden uitgevoerd met een elektronisch codeslot.

In de Salvus kassalade kluis berg je 4 ADS kassalades op. De kluis is modulair en kun je zowel in de hoogte als breedte met stappen van 4 vakken uitbreiden.

Vraag onze kluizenspecialisten naar alle mogelijkheden!
Neem contact op

Bekijk ook deze categorieën:
Afstortkluis met gleuf, Afstortkluis met kantelklep, Kluis met afstortlade