Bezoek onze kluizen showroom

Bent u op zoek naar een geschikte kluis om uw kostbaarheden in op te bergen? Kom dan langs in onze ruime kluizen showroom!

Openingstijden

Ma t/m vrij: 08.30 tot 17.00 uur

Bezoekadres:

Hanzeweg 10
3771 NG Barneveld

Afspraak maken?

Bel ons via (0342) 45 50 39 of stuur een mail naar info@koolsenravenhorst.nl

Hoewel online shoppen razend populair is, kan een kluis er in het echt natuurlijk net weer iets anders uitzien. Welk formaat vind u het meest praktisch? Hoe werken de verschillende kluissloten? En welke accessoires zijn echte musthaves?

Bent u op zoek naar een specifieke kluis? Onze kluizenspecialisten adviseren u graag tijdens een bezoek in onze showroom. Zij informeren u graag over de technische aspecten van de kluizen. Zo komt u erachter op welke wijze de kluizen zijn opgebouwd en welke elementen de kluis bevat om aan de strenge Europese normen te voldoen.

In onze showroom vindt u een groot aantal kluizen van diverse merken zoals:

  • Salvus
  • Sistec
  • Filex
  • Chubbsafes

Ook vindt u in onze showroom diverse maatwerkoplossingen zoals een luxe horlogekluis en accu oplaadkast met automatisch blussysteem.

Het juiste kluisslot voor uw kluis

Naast een passend kluisadvies, kunt u zich ook laten adviseren op het gebied van kluissloten. Zo vindt u in onze showroom diverse sloten van de merken Wittkopp, Dormakaba en M-Locks. Bespreek uw wensen met een van onze kluizenspecialisten en ervaar alle voordelen van elektronische sloten, zoals:

  • 4-ogen principe
  • Code onder dwang
  • Openingsvertraging

Onze specialisten stellen graag met u het juiste kluisslot samen.

Gecertificeerde verankering

Nadat u de kluis heeft aangeschaft, is het van groot belang dat de kluis ook correct wordt geplaatst. Onze medewerkers zullen alle verankeringsopties met u bespreken. Hierbij wordt er o.a. gekeken naar het type vloer, de plek en de verdieping waar de kluis geplaatst zal worden. Zij nemen alle zorg uit handen zodat uw kluis deugdelijk wordt verankerd.

Kom langs of maak een afspraak

U kunt onze showroom met én zonder afspraak bezoeken. Om teleurstellingen te voorkomen, raden wij u aan om voor een bezoek een afspraak te maken. Zo weet u zeker dat één van onze kluizenspecialisten beschikbaar is om u te adviseren.

Een afspraak maken kan telefonisch via (0342) 45 50 39 of per mail via info@koolsenravenhorst.nl

Wij heten u van harte welkom in onze showroom!