Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar een kluis voor het veilig opbergen van je geld of kostbaarheden, maar vind je het lastig om een keuze te maken? Kom langs in onze ruime kluizenshowroom en laat je adviseren door onze kluizenspecialisten Jos en Dennis!

In onze webshop verkopen we veel verschillende soorten kluizen, maar we kunnen ons voorstellen dat je het lastig vindt om een keuze te maken en graag eerst een kluis wilt zien voordat je hem koopt. Kom langs in onze ruime kluizenshowroom en laat je adviseren door onze kluizenspecialisten Jos en Dennis!

Persoonlijk advies
Kluizen zijn er in vele soorten, maten en prijsklassen. Om te kunnen bepalen wat voor soort kluis het beste past in jouw situatie, is het belangrijk te weten wat je wilt beschermen en waartegen. De volgende zaken zijn dan belangrijk om te weten:

  • Wat wil je bewaren in de kluis?
  • Wil je je spullen beschermen tegen inbraak, brand of beiden?
  • Welk slot kies je?
  • Waar wil je de kluis neerzetten?

Tijdens een showroombezoek vertellen we je alles over onze verschillende soorten kluizen en waarom het verstandig is altijd een gecertificeerde kluis te kiezen. Ook demonstreren we diverse kluissloten en leggen we je uit wat de voor- en nadelen zijn van een sleutelslot en elektronisch slot.

text-image

In onze showroom vind je een groot aantal kluizen van diverse merken zoals Salvus, SISTEC, Filex, Lips en Chubbsafes.

Kluis plaatsen en verankeren
Onze kluizenspecialisten denken ook graag verder met je mee: heb je bijvoorbeeld al nagedacht over waar je de kluis wilt neerzetten? Kluizen zijn vaak zo zwaar en groot dat alleen een bezorgprofessional ze kan plaatsen op de plek die je in gedachten hebt.

Bovendien is het verstandig om de kluis te verankeren aan de vloer of muur om te voorkomen dat inbrekers de kluis met inhoud en al meenemen. Ons deskundige personeel vertelt je alles wat daarbij komt kijken en neemt je graag alle zorg uit handen.

text-image

Ontdek onze kluismerken

text-media-1

Kom langs of maak een afspraak

Onze showroom in Barneveld is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8.30 uur tot 17.00 uur. De showroom is gevestigd in het pand van Nauta. Een afspraak is niet nodig, maar voor een persoonlijk advies raden we dit wel aan. Zo weet je zeker dat één van onze kluizenspecialisten Jos of Dennis beschikbaar is om je te helpen.

Tot ziens in onze showroom!

Dit zeggen onze klanten

image-form

Maak een afspraak om langs te komen