Over Kools & Ravenhorst

Neem 30 jaar ervaring in de kluizenbranche en combineer dat met de drive om klanten altijd persoonlijk en deskundig advies te geven…. Dat is Kools & Ravenhorst!

Gratis thuisbezorgd

Of afhalen in onze showroom

De beste kwaliteit

Keuze uit gecertificeerde kluizen

Kluizenservice

Bel ons: +31 85 877 1925

Over Kools & Ravenhorst

Neem 30 jaar ervaring in de kluizenbranche en combineer dat met de drive om klanten altijd persoonlijk en deskundig advies te geven…. Dat is Kools & Ravenhorst!

Kluizen koop je tegenwoordig overal, maar hoe kies je een betrouwbare kluis die het beste bij jouw situatie past? Waarom kost de ene kluis meer dan de andere, wat is het verschil? En hoe zet ik een kluis op zijn plek in huis? Kan ik ook een kluis huren?

Dit zijn Jos en Dennis, kluizenspecialisten met jarenlange ervaring.
Klanten ontzorgen en persoonlijk advies geven, dat is Kools & Ravenhorst! Jos Kools heeft 14 jaar geleden Kools & Ravenhorst opgericht, dus je kunt wel stellen dat hij een kluizenexpert is.

 

 

text-image

Dankzij zijn jarenlange ervaring in de kluizenbranche weet Jos altijd een passende oplossing te vinden voor elke situatie. Samen met zijn neef Dennis Buijing runt hij de zaak en helpen zij je met elke mogelijke vraag.

Jos: “Ik heb nauwe contacten met verzekeringsmaatschappijen en weet dus precies welke voorwaarden zij stellen aan het opbergen van contant geld en kostbaarheden in een kluis.”

Waarom Kools & Ravenhorst

  • Altijd persoonlijk en deskundig advies.
  • Uitgebreid assortiment gecertificeerde kluizen; zowel brand- en inbraakwerend.
  • Altijd mogelijkheid tot maatwerk indien de standaard niet voldoet.
  • Grootste kluizenshowroom, goed bereikbaar in het midden van het land.
  • Nemen het hele traject uit handen, tot en met plaatsing aan toe.
  • Uitstekende klantenservice met hoge reviews.
  • Bieden diverse diensten zoals het huren, verhuizen en openen van kluizen.

text-image

Ontdek onze kluismerken

text-media-1

Ontdek het ruime assortiment in onze showroom

Ben je op zoek naar een kluis voor het veilig opbergen van geld of kostbaarheden, maar vind je het lastig om een keuze te maken? Kom langs in onze ruime kluizenshowroom en laat je adviseren door onze kluizenspecialisten Jos en Dennis.

Dit zeggen onze klanten