Over Kools & Ravenhorst

Kools & Ravenhorst Brandkasten is een gerenommeerde merk met alléén vertrouwde en ervaren mensen in dienst uit dit vakgebied. Een eerste vereiste, want bij beveiligen draait het om de juiste kennis, know-how, integriteit en advies op maat. Gefocust op derving, risicobeperking en veiligheid creëert Kools & Ravenhorst een totaaloplossing voor uw cashmanagement of kostbaarhedenbeheer. Tevens houdt Kools & Ravenhorst, middels een nauw samenwerkingsverband met verzekeraars, rekening met voorwaarden die door verzekeringsmaatschappijen en  Arbo-wetgeving worden gesteld.  Door deze toegevoegde waarde is Kools & Ravenhorst Brandkasten uw juiste onafhankelijke adviseur voor beveiligingsconcepten op maat. Door ons de gelegenheid een vrijblijvend advies te geven, profiteert u van een ruime ervaring en knowhow. Een prettige wetenschap als het gaat om Uw veiligheid.

 

Kools & Ravenhorst Brandkasten levert  hoofdzakelijk “Eurogenormeerde”  inbraak- en brandwerende kasten, in diverse inbraakwerende classificaties. Hierdoor geniet u van de zekerheid dat alle verzekeringsmaatschappijen binnen en buiten Nederland een minimale verzekeringsdekking afgeven voor, de door u, veilig te stellen waarde. Naast ons Standaard Programma van kwalitatief hoogwaardige producten van Chubbsafes en Lips Brandkasten, hebben wij een scala aan gerenommeerde merken met de daaraan gekoppelde specifieke kenmerken en eigenschappen. Wij zetten deze specifieke kenmerken en eigenschappen graag op een doorzichtige wijze voor u uiteen, waardoor u in staat bent om zelf een gedegen keuze te maken.

Kools & Ravenhorst Brandkasten beschikt over een Technische Dienst met ervaren mensen uit het vak. Het spreekt voor zich dat u het gehele jaar een beroep op ons kunt doen. Gezien de kwaliteit van de door Kools & Ravenhorst Brandkasten gevoerde producten, verlenen wij daarop 1 jaar algemene garantie.

Kluizenservice

Naast de levering van kluizen ondersteunen wij particulieren en bedrijven ook met extra services zoals: