Verzenden

Bij alle kluizen in onze webshop heb je de keuze uit verschillende verzendopties:

  • Standaard verzending
  • Verzending en plaatsing

Standaard verzending
Koop je een kleine, lichte kluis, dan lukt het je misschien zelf om de kluis op zijn plek te zetten. Kies in dat geval voor de verzendoptie “Standaard verzending”. Wij leveren de kluis door heel Nederland gratis bij je af (exclusief Waddeneilanden).

Wat houdt standaard verzending in?
Bij een standaard verzending leveren we je bestelling tot achter de eerste toegangsdeur af, op de begane grond. Dat kan bijvoorbeeld in je gang of garage zijn. Wanneer je deur te smal is voor aflevering, zoals het geval kan zijn bij een grote kluis, zet onze bezorger in overleg met jou de bestelling voor de deur.

Bedenk dus van tevoren goed of de kluis door je deuropening past! Heb je enige twijfel? Wij helpen je graag.

Neem contact op

Verzending en plaatsing
De meeste kluizen zijn zwaar in gewicht en kun je niet zelf optillen en verplaatsen. Het wordt helemaal lastig als je je kluis boven wilt neerzetten.

Kies in dat geval voor de verzendoptie “Verzending en plaatsing” om onze bezorgprofessionals in te schakelen. Zij zetten niet alleen je kluis op de gewenste plaats, maar verankeren hem ook vakkundig aan de muur of vloer. Lees alles over Kluis verankeren in onze uitgebreide blog.

Wat houdt verzending en plaatsing in?
Voor Verzending en plaatsing hanteren we verschillende tarieven. Het gewicht van de kluis is daarbij belangrijk: hoe zwaarder de kluis, hoe hoger het plaatsingstarief. In onze webshop tonen we onder Verzendopties de precieze kosten voor het verzenden en plaatsen van je kluis. Deze kosten gelden voor levering en plaatsing op de begane grond of op een etage die met een lift bereikbaar is. Verankering van de kluis is altijd inbegrepen.

Heb je geen lift? Neem dan contact met ons op en we zoeken we een passende oplossing voor jou.

Wil je persoonlijk advies over het plaatsen en verankeren van je kluis?

Neem contact op