Kluis huren

Kluis huren

Heb je een kluis of meerdere kluizen nodig voor een festival of evenement? Dan ben je bij ons aan het juiste adres voor het huren van een kluis!

Kluis huren

Wil je een kluis of brandkast huren voor een festival of evenement? Ondanks dat er al veel digitaal betaald wordt, is op de meeste evenementen ook nog veel contant geld in omloop. Huur een kluis bij ons en je bent er zeker van dat jouw contant geld veilig is opgeborgen. 

Kluis huren voor jouw festival 

Een kluis huren voor jouw festival of evenement? Wij hebben al veel kluizen verhuurd aan organisatoren van diverse festivals.  

Op veel festivals is het lastig om kluizen te verankeren omdat ze op het gras of een andere zachte ondergrond staan. Ook daar hebben wij de juiste oplossingen voor. Wanneer je een kluis huurt, zorgen wij voor een inbraakwerende kluis die ook goed verankerd is en dus niet met inhoud en al meegenomen kan worden. 

Kluis huren met verzekerde waardeberging 

Bij het huren van een kluis moet je ermee rekening houden tot welk bedrag je verzekeraar uitkeert in geval van diefstal. Wij helpen je graag bij het adviseren van de juiste kluis!  

Elke inbraakwerende kluis heeft een indicatie waardeberging. Deze indicatie geeft aan tot welke waarde de verzekeraar contant geld dekt als dit in een gecertificeerde, inbraakwerende kluis is opgeborgen. Hoe hoger het bedrag bij de indicatie waardeberging, hoe meer je van de verzekeraar mag opslaan in jouw kluis. Een hogere dekking is in overleg met de verzekeraar ook mogelijk.

Wil je meer weten? Lees verder in ons artikel over Welke kluis is de juiste kluis voor mij of vul het formulier hiernaast in en een van onze kluizenexperts neemt contact met je op over alle mogelijkheden. 

Afstortkluis of gewone kluis huren

Naast een gewone kluis kun je ook een afstortkluis huren. Het voordeel van een afstortkluis is dat je het geld via een beveiligde klep of lade in de kluis kunt afstorten. Bekijk alle verschillende soorten afstortkluizen op onze website of neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies. 

Neem contact op

 

Jouw kluis gebracht en gehaald

De kluizen die wij verhuren zijn van hoge kwaliteit (en gewicht), waardoor ze niet zomaar opgetild en verhuisd kunnen worden. Wanneer je een kluis bij ons huurt, is het brengen, plaatsen en weer ophalen van de kluis op de betreffende locatie uiteraard inbegrepen. 

Kluis of brandkast vanaf één dag te huren 

Wij begrijpen dat festivals en evenementen vaak maar voor kortere tijd actief zijn. Soms is het huren van een kluis voor een dag al voldoende. Daarom huur je jouw kluis bij ons al vanaf één dag. Neem contact met ons op en we informeren je over alle mogelijkheden. Gebruik het formulier op deze pagina om een vrijblijvende offerte te ontvangen. 

Kluis verhuizen, afvoeren of openen 

Naast de verhuur van kluizen bieden we ook diensten op het gebied van kluizen verhuizen, verwijderen of openbreken.