Brandwerende ladekast

2 Product(en)

Een brandwerende ladekast beschermt al je (personeels)dossiers en andere belangrijke documenten tegen de gevolgen van brand. Je hebt keuze uit twee of vier lades en je kunt er documenten in folio- en A4-formaat in kwijt.

Sorteren op: Laagste prijs

Brandwerende ladekast

De Salvus Bolzano brandwerende ladekast beschermt al je (personeels)dossiers en andere belangrijke documenten tegen de gevolgen van brand. De ladekast is zo ontworpen dat je er documenten in zowel het grotere folio- als in A4-formaat in kwijt kunt. Bij de Salvus Bolzano kast heb je keuze uit twee of vier lades. Het model met twee lades is bijvoorbeeld handig om naast je bureau neer te zetten. De lades zijn centraal vergrendeld en sluit je af met een sleutelslot. Meer weten?
Neem contact op

Brandwerende ladekast met certificaat

De Salvus Bolzano ladekasten zijn getest volgens de Europese brandwerende norm EN 15659 LFS 60P en bieden 60 minuten gecertificeerde bescherming tegen brand. Heb je grote hoeveelheden dossiers om op te bergen? Daarvoor hebben we de ruime brandwerende archiefkasten met tot 60 minuten gecertificeerde brandbescherming voor papier.

Ladekast met kantelbeveiliging

Als je een lade opentrekt zal de kast nooit kantelen dankzij de ingebouwde kantelbeveiliging. Dus ook zitten de lades vol met dossiers, de kast zal niet kantelen als je de la openmaakt.

Wil je meer informatie over onze documentenkluizen of persoonlijk advies?
Neem contact op

Bekijk ook deze categorieën:
Brandwerende archiefkast, Datakluis, Documentenkluis, Brandwerende box