Brandwerende box

3 Product(en)

Een brandwerende documentenkoffer beschermt belangrijke documenten, zowel thuis als onderweg, tegen brand en bluswater. Kies één van deze compacte en draagbare brandwerende boxen van Master Lock. 

Sorteren op: Laagste prijs

Brandwerende box

De gecertificeerde brandwerende documentenkoffers van Master Lock zijn getest door het toonaangevende Amerikaanse testinstituut Underwriters Laboratories (UL) en beschikken over een UL- en ETL- certificering. Ze beschermen de inhoud tegen temperaturen tot wel 927°C.

Beste brandwerende box: Master Lock LCFW30100 documentenbox

Brandwerende box met UL-certificering voor papier

De Master Lock documentenboxen zijn UL-gecertificeerd en beschermen je papieren documenten 30 tot 60 minuten tegen de gevolgen van brand. Papier ontbrandt bij een temperatuur vanaf 177°C. Tijdens de brandtest bleef de temperatuur in de Master Lock koffer onder deze kritieke temperatuur.

UL-normen:

  • UL 72 60: 60 minuten bescherming voor papier
  • UL 72 30: 30 minuten bescherming voor papier

Brandwerende box met ETL voor digitale media

Wil je naast papieren documenten ook digitale media zoals usb-sticks of harde schijven opbergen in je brandwerende koffer? Kies dan voor een documentenbox met ETL-geverifieerde brandwerendheid. Om digitale media te beschermen tegen brand, mag de temperatuur in de koffer niet boven 52°C komen. De Master Lock boxen zijn ETL-getest en beschermen je digitale gegevens tegen brand.

ETL-normen:

  • ETL 60: 60 minuten bescherming voor digitale media
  • ETL 30: 30 minuten bescherming voor digitale media

Waterbestendige documentenbox

Breekt er onverhoopt toch brand uit? Ook wanneer de brand wordt geblust, blijven de documenten veilig opgeborgen. De brandwerende documentenkoffers voldoen aan de UL-norm en bieden daarmee ook bescherming tegen (blus)water. 

Wil je meer informatie over onze brandwerende boxen of persoonlijk advies?
Neem contact op

Documentenbox in inbraakwerende kluis

Brandwerende boxen bieden geen bescherming tegen diefstal en inbraak. Wil je documenten en digitale media ook beveiligen tegen inbrekers? Berg je brandwerende box dan op in een inbraakwerende kluis

Bekijk ook deze categorieën
Documentenkluis, brandwerende archiefkast