Inbraakwerende sleutelkluis

Een inbraakwerende sleutelkluis met codeslot is ideaal om de thuiszorg bij calamiteiten toegang te geven tot de woning van een cliënt. Zorgverleners hoeven dan geen huissleutel van hun cliënt meer mee te nemen en zijn nooit meer sleutels kwijt. Als de sleutel buiten bij de voordeur hangt, is het belangrijk om een gecertificeerde sleutelkluis te kiezen zoals de Filex CR sleutelkluis.

Autosleutel kluis RDW- en BOVAG-erkend

Als garagebedrijf heb je autosleutels en kentekenbewijzen in beheer die je veilig moet opslaan. De RDW en BOVAG schrijven voor dat deze kluizen minimaal moeten voldoen aan de inbraakwerende EN 14450 S1 norm. Deze sleutelkluizen hebben bovendien handige, extra grote haken zodat je altijd al je autosleutels kwijt kunt.

De volgende sleutelkluizen zijn RDW- en BOVAG-erkend:

Sleutelkluis voor sleutels openbare ruimtes

Elke organisatie heeft sleutels van ruimtes of voertuigen in beheer die veilig opgeborgen moeten worden. Hiervoor zijn de inbraakwerende sleutelkluizen van Filex een goede oplossing. Deze sleutelkluizen zijn uitgerust met sleutelrekjes die in hoogte verstelbaar zijn. Zo kun je verschillende sleutellengtes ophangen in de kluis.

 

 

Onze tip: Filex KS sleutelkluizen

 

Kom langs in onze showroom om alle sleutelkluizen te bekijken!
Afspraak maken

Bekijk ook deze categorieën:
Sleutelkluisje met code, Praktische sleutelkast