Wat is de beste waterdichte vloerkluis?

Wat is de beste waterdichte vloerkluis?

Salvus Fiora - de waterdichte vloerkluis

Waterdichte vloerkluizen zijn dé ideale oplossing om je waardevolle bezittingen te beschermen. Een opmerkelijk model in deze categorie is de Salvus Fiora. Deze kluis onderscheidt zich door zijn unieke kenmerken, die zorgen voor waterdichte afsluiting, onopvallende uiterlijk en duurzame constructie. In deze blog gaan we dieper in op de kenmerken en voordelen van de Salvus Fiora, waardoor het een uitstekende keuze is voor het beschermen van kostbaarheden.

Wil jij ook je bezittingen veilig opbergen?

Neem contact met ons op

Waterdichte bescherming

Een opvallend kenmerk van de Salvus Fiora vloerkluis is dat hij volledig waterdicht is. De waterdichte deksel zorgt ervoor dat in geval van brand of overstroming er geen water bij de inhoud van de kluis komt. Wist je dat de speciale afdichting rondom de kluisdeur zelfs voorkomt dat er water binnendringt onder hoge druk?

waterdichte-vloerkluis

Een waterdichte vloerkluis is onopvallend en gemakkelijk te verbergen

Een vloerkluis is inbraakwerend omdat je hem in de vloer verwerkt. Hierdoor wordt de kluis vrijwel onzichtbaar voor inbrekers. In tegenstelling tot andere kluizen kan een vloerkluis vaak niet zelf verankerd worden.

Stevige constructie

De Salvus Fiora is extra stevig dankzij het stalen frame dat in het beton is verwerkt. Dit stalen frame zorgt voor de nodige stevigheid en stabiliteit, zodat de kluis bestand is tegen zware belasting en bescherming biedt tegen inbraakpogingen. Of het nu gaat om het gewicht van objecten die erop worden geplaatst of een inbraakpoging, de kluis zal standhouden.

waterdichte-vloerkluis-kenmerken

Dé waterdichte vloerkluis met een duurzame afwerking

De waterdichte vloerkluis heeft een duurzame afwerking. Dit komt door de epoxy-polyester verflaag. Deze afwerking biedt verschillende voordelen. Allereerst zorgt het voor een sterke en beschermende laag die bestand is tegen krassen en stoten. Hierdoor blijft de kluis er langdurig als nieuw uitzien. Daarnaast beschermt de afwerking tegen corrosie, waardoor de kluis bestand is tegen vocht en oxidatie. Het oppervlak is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. De duurzame afwerking verlengt de levensduur van de kluis.

Roestvrijstalen deur

De Salvus Fiora heeft een sterke en duurzame roestvrijstalen deur.

De roestvrijstalen deur:

  • Is 40 mm dik met een diameter van 160 mm;
  • Het materiaal is corrosiebestendig;
  • Het biedt een solide barrière tegen inbraakpogingen.

Stalen waterdichte vloerkluis

De waterdichte vloerkluis is gemaakt van 2,5 mm dik staal en heeft een extra 10 mm dikke bovenlaag. Dit zorgt voor een sterke en veilige constructie die bescherming biedt tegen inbraakpogingen. Kortom, de Salvus Fiora vloerkluis is de ideale oplossing om je waardevolle bezittingen veilig en droog te bewaren. Met zijn betrouwbare waterdichte afsluiting, discrete ontwerp en robuuste constructie biedt deze kluis optimale bescherming.

Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom om te ervaren hoe een waterdichte vloerkluis precies werkt. We vertellen je graag alle ins en outs over vloerkluizen en beantwoorden al je vragen.

Afspraak maken