Bezorgservice voor het plaatsen en verankeren van je kluis

Bezorgservice voor het plaatsen en verankeren van je kluis

Bezorgservice

Omdat kluizen al snel meer dan 50 kg wegen, is het slim om voor onze (discrete) bezorgservice te kiezen. Daarmee wordt de kluis namelijk direct op de juiste plaats neergezet en - indien gewenst - verankerd. Bij het bestellen van je kluis kies je meteen ook je verzendoptie. Wel zo makkelijk! Nadat de kluis geplaatst is, geven we je ook nog uitleg over de kluis, zoals de bediening van het slot en eventueel onderhoud.

Standaard verzending en Afhalen in Barneveld

Koop je een kleine, lichte kluis die je zelf kunt tillen? Dan lukt het je misschien zelf om de kluis op zijn plek te zetten. Kies in dat geval voor de verzendoptie “Standaard verzending”. Wij leveren de kluis door heel Nederland en België gratis bij je af (exclusief Waddeneilanden). Je kunt er ook voor kiezen om je kluisje bij ons magazijn in Barneveld op te halen. Vergeet dan niet de kluis te verankeren!

Bezorgservice plaatsing begane grond of op verdieping per lift

Bestel je een zwaardere kluis, dan kies je voor de verzendoptie met plaatsing. Onze bezorgprofessionals zetten je kluis dan op de gewenste plek. Als de kluis boven moet komen te staan, moet de etage wel per lift bereikbaar zijn. Is dit niet het geval? Neem dan contact met ons op, en we maken een passende offerte voor je.

Neem contact op

Kosten bezorgservice met plaatsing

Het gewicht van de kluis is bepalend voor het tarief voor de bezorgservice. Hoe zwaarder de kluis, hoe hoger het tarief. Bij Verzendopties zie je direct de kosten staan voor het bezorgen en plaatsen van je kluis. Deze tarieven gelden voor levering en plaatsing in de hele Benelux.

Bezorgservice plaatsing + verankering begane grond of op verdieping per lift

Kies je voor de verzendoptie inclusief verankering, dan plaatst onze bezorgservice je kluis niet alleen op de gewenste plek, maar zetten ze je kluis ook vakkundig vast aan de muur of vloer. Voorwaarde is wel dat als je de kluis boven wilt hebben staan, de etage per lift bereikbaar moet zijn. Is dit niet het geval? Neem dan contact met ons op, en we maken een passende offerte voor je.

Neem contact op

Kosten bezorgservice met plaatsing en verankering

Het gewicht van de kluis is bepalend voor het tarief voor de bezorgservice. Hoe zwaarder de kluis, hoe hoger het tarief. Bij Verzendopties zie je direct de kosten staan voor het bezorgen en plaatsen van je kluis. De kosten voor het verankeren zitten hier bij inbegrepen. Voor het verankeren van je kluis betaal je een vast tarief, ongeacht of je kluis aan de muur, in de wand of op beide manier vastgezet moet worden. Je bestelt verankering altijd in combinatie met plaatsing. Deze tarieven gelden voor levering, plaatsing en verankering in de hele Benelux.

Verzekeraars

Een inbraakwerende kluis met een gewicht van minder dan 1.000 kg moet volgens de Europese norm op vakkundige wijze worden verankerd aan de muur of vloer. Alleen dan zijn je kostbaarheden pas echt beschermd tegen inbraak. Veel verzekeraars eisen dan ook dat kluizen deugdelijk verankerd zijn.