Chubbsafes is een van de oudste kluizenmerken ter wereld. Het merk bestaat al ruim 200 jaar en staat bekend om de kwalitatief hoogwaardige kluizen op het gebied van inbraak- en brandwerendheid.

Je kunt kiezen uit een ruim assortiment kluizen, van kleine kluizen voor thuis tot kluizen die volgens de zwaarste inbraakwerende normen zijn gecertificeerd en bovendien bescherming bieden tegen brand en explosies.

Ben je op zoek naar een Chubbsafes kluis? Kijk dan eens bij:

Benieuwd naar de Chubbsafes kluizen? Kom langs in onze showroom en laat je adviseren door een van onze kluizenspecialisten. 

Afspraak maken

DuoForce kluizen

De nieuwste serie kluizen van Chubbsafes is de DuoForce G3. Deze robuuste kluizen worden in Nederland geproduceerd en voldoen aan de strengste Europese normen op het gebied van inbraak- en brandwerendheid.

Je bergt er tot maar liefst € 45.000 aan contant geld of € 90.000 aan kostbaarheden veilig in op en ook je belangrijke papieren documenten zijn tot 60 minuten beschermd tegen de gevolgen van brand.

HomeSafe kluizen

De HomeSafe kluizen van Chubbsafes zijn Europees gecertificeerd en bieden bescherming tegen inbraak én brand. In deze compacte privékluizen berg je tot € 5.000,- contant geld of € 9.000,- kostbaarheden veilig op en je papieren documenten zijn tot 30 minuten beschermd tegen brand. Je kunt kiezen uit zes verschillende maten HomeSafe kluizen en elke kluis kan met sleutelslot of elektronisch slot uitgevoerd worden.

HomeSafe 2020 S2-50-EL30