Kluis verhuizen

Uw kluis verhuizen is makkelijker gezegd dan gedaan. Regelmatig worden wij benaderd door bedrijven en particulieren wanneer zij hun kluis mee willen verhuizen naar een nieuw adres. Sommige kleine kluizen kunt u zelf verhuizen. Maar zodra kluizen iets zwaarder worden of verankerd zijn wordt het lastiger en helpen wij u graag.

Kleine kluis verhuizen

Wilt u een kleine kluis verhuizen en in uw nieuwe woning wellicht verankeren? Dan kunnen we vaak al snel langskomen en u helpen. We zorgen dat hij losgemaakt wordt, verhuizen de kluis en zorgen dat uw kluis op het nieuwe adres verankerd wordt conform de eisen van de verzekeraars.

Zware kluis of brandkast verhuizen

Het verhuizen van een zwaardere kluis verzorgen we ook voor u. Maar vaak is speciaal materieel nodig en soms zullen we zelfs met een takelwagen de kluis van een etage of kelder moeten verwijderen. Vervolgens transporteren we de kluis netjes en installeren deze netjes op het nieuwe adres. Bij het opnieuw verankeren, zorgen wij uiteraard voor een deugdelijke verankering conform de eisen van de verzekeraars.

Kosten van het verhuizen van uw kluis

De kosten voor het verhuizen van uw kluis hangen af van de werkzaamheden en het benodigde materiaal. De plaats waar de kluis staat en weer moet komen, het gewicht, de obstakels onderweg, etc. Dit zijn allemaal factoren die de offerte bepalen.
Laat daarom uw informatie hiernaast achter, dan bellen wij u snel terug om de situatie te bespreken en een passende, vrijblijvende offerte te verzorgen.

Gescreende medewerkers en discrete bedrijfswagens

De (locatie van uw) kluis is niet iets waar u graag mee te koop loopt. Integriteit en betrouwbaarheid worden gewaarborgd door het feit dat al onze medewerkers zijn gescreend; wel zo veilig.
Bovendien zijn onze bedrijfsauto’s niet voorzien van reclame-uitingen, zodat discretie gewaarborgd is, ook op het moment dat wij bij u langskomen voor het afvoeren van uw kluis.

Kluis of brandkast openen of afvoeren

Wilt u liever uw kluis openen of juist uw kluis afvoeren? Ook dan helpen we graag.

Kluis laten verhuizen door een specialist?

Hulp nodig bij het verhuizen van uw kluis? Wij helpen u graag. Vul onderstaand formulier in en ontvang snel een vrijblijvende offerte.

     


    De Raat kluis verhuizenLips kluizen verhuizenSalvus kluis verhuizen en verankerenChubbsafes kluis verhuizen en verankerenSistec kluis verankeren

    Liever direct advies? Bel ons!