Vloerkluis

4 Product(en)

In een vloerkluis berg je je geld en kostbaarheden extra veilig op. De kluis zit ingebouwd in de vloer en kun je verder aan het zicht onttrekken door gebruik van een vloerkleed.

Sorteren op: Laagste prijs

Vloerkluis

Voor- en nadelen van een vloerkluis

Voordeel van een vloerkluis is dat een inbreker de kluis moeilijk te vinden is voor een inbreker, en als hij de kluis wel ontdekt zal hij niet zo snel de kluis met inhoud en al kunnen meenemen.
Door de verborgen plek in de vloer heb je wel minder makkelijk toegang tot je spullen. En de inhoud van een vloerkluis is relatief klein omdat de kluis in de vloer moet passen.

Waterdichte vloerkluis

Wil je je kostbaarheden niet alleen beschermen tegen inbraak maar ook tegen waterschade? Kies dan de Salvus Fiora waterdichte vloerkluis! Deze unieke vloerkluis zorgt ervoor dat er geen water kan binnendringen in de kluis. 

Inbraakwerende vloerkluis met sleutelslot

De Salvus vloerkluis is volgens de Europese inbraakwerende norm EN 14450 S2 getest en uitgevoerd met een gecertificeerd sleutelslot. Een sleutelslot is degelijk en valt niet te manipuleren. Zorg er alleen wel voor dat je de sleutel op een veilige plek bewaard in een sleutelkluis.

Vloerkluis met afstort

Kies je voor het model met afstort, dan kun je zonder de kluisdeksel te openen contant geld en kleine kostbaarheden via de afstortkoker veilig in de kluis werpen.

Vloerkluis plaatsen

Het handigste is om de vloerkluis tijdens de bouw van je woning of bedrijfspand te laten plaatsen in de vloer. Het is uiteraard ook mogelijk om dit op een later moment te doen. Schakel in dat geval altijd een specialist in. Op deze manier weet je zeker dat de kluis goed geplaatst wordt.

Meer weten? Onze kluizenexperts helpen je graag! 
Neem contact op