Kluis openen

Kluis openen

Gaat je kluis niet meer open? Ben je de code van je kluisslot kwijt, de sleutel verloren of heb je een ander technisch probleem? Ons serviceteam helpt je graag!

Kluis of brandkast openen

Gaat je kluis niet meer open? Ben je de code van je kluisslot kwijt, de sleutel verloren of heb je een ander technisch probleem? Ons serviceteam staat 7 dagen per week voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden en indien nodig je kluis te openen!

Soms willen mensen zelf de kluis openbreken, maar het is beter om specialistische hulp te vragen. Regelmatig worden wij benaderd door bedrijven en particulieren als hun kluis niet meer open gaat.

Hulp bij kluis openen

Onze servicedienst belt je eerst om na te gaan of je vraag telefonisch op te lossen is. Soms lukt dat, maar niet altijd. Wij openen gewone kluizen maar ook kluisdeuren en kluisruimtes. Onze medewerkers zijn daarvoor opgeleid en getraind en bovendien gescreend.

Merk kluis 

Welk merk kluis je ook hebt, wij kunnen de kluis openen en, indien gewenst, de kluis herstellen. Wij openen kluizen van o.a. de merken:            

 

Kosten van het openen van uw kluis

De kosten voor het openen van je kluis hangen af van het type kluis en slot. Laat daarom je informatie hiernaast achter, dan bellen wij je snel terug om de situatie te bespreken en een passende, vrijblijvende offerte te verzorgen.

Deskundig en discreet

De kluis en de inhoud daarvan is niet iets waar je graag mee te koop loopt. Integriteit en betrouwbaarheid bij het openen van uw kluis zijn belangrijk. Daarom hebben wij een eigen technische dienst en zijn al onze medewerkers gescreend. Wel zo veilig en vertrouwd.

Bovendien zijn onze bedrijfsauto’s niet voorzien van reclame-uitingen, zodat discretie gewaarborgd is. Ook op het moment dat wij bij je langskomen voor het afvoeren van uw kluis.

Voorkom dus dat je zelf de kluis gaat openbreken, maar neem voor advies en/of prijsopgave voor het openen van je kluis contact op via het formulier op deze pagina.

Kluis afvoeren of verhuizen

Als je kluis niet meer te repareren is, helpen we je, indien gewenst, met het kiezen van een vervangende kluis. Ook voeren we je oude kluis af en heb je zo nergens omkijken naar. Wil je je brandkast verhuizen? Ook dat kan! Onze servicedienst vertelt je graag over alle mogelijkheden.