Veiligheidskast

Veiligheidskast

Werk je met gevaarlijke stoffen of lithium-ion accu’s? Kies dan een geschikte veiligheidskast om deze materialen op te bergen. In chemicaliënkasten berg je gevaarlijke stoffen op en in accukluizen lithium-ion accu’s.

Veiligheidskast kiezen

Werk je met gevaarlijke stoffen? Kies dan een geschikte veiligheidskast om deze materialen veilig in op te bergen. in chemicaliënkasten bewaar je, zoals je de naam al zegt, chemicaliën. Voor het veilig opslaan en opladen van lithium-ion accu's kies je een accukast. Kom langs in onze kluizenshowroom en laat je adviseren door onze kluizenspecialist Jos! 
Afspraak maken

Accukast voor opslaan en opladen lithium-ion accu's

In de brandwerende lithium-ion accukluizen van Salvus laad je je accu’s en batterijen veilig op. Deze kasten zijn namelijk ontwikkeld om een accubrand al in de kast te blussen. Raakt een van de accu’s oververhit, dan treedt het automatische blussysteem in de kluis in werking en wordt deze accu met speciaal blusschuim afgekoeld. En wordt verdere schade voorkomen! 

Veiligheidskast voor opslag gevaarlijke stoffen

In vrijwel elke werkplaats zijn gevaarlijke stoffen aanwezig. Denk aan gasflessen (voor lasapparaten), brandstoffen, smeer- en schoonmaakmiddelen. Het is dan belangrijk om deze materialen in een gecertificeerde, brandwerende veiligheidskast op te bergen.

Chemicaliënkasten zijn NIET geschikt voor het opslaan en opladen van lithium-accu’s. Daarvoor kies je de Salvus lithium-ion accukast.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »