Kluizenservice

Kluizenservice

Bij Kools & Ravenhorst koop je niet alleen een kluis maar word je ook helemaal ontzorgd.
Zo verzorgen wij ook de plaatsing en verankering van je kluis en staat ons serviceteam 7 dagen per week voor je klaar.

Kluizenservice

Gaat je kluisslot niet meer open of heb je een andere vraag over je kluis? Onze kluizenservice staat 7 dagen per week voor je klaar en komt indien nodig je kluis openen! Heb je een oude kluis die je wilt laten afvoeren of wil je een kluis huren voor een festival of evenement? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Lees alles over kluis openen, kluis afvoeren en kluis huren

Helemaal ontzorgd

Bij Kools & Ravenhorst koop je niet alleen een kluis of brandkast maar word je ook helemaal ontzorgd. Zo verzorgen wij ook de plaatsing en verankering van je kluis. Lees alles over Kluis verankeren.

Kluizenservice met eigen technische dienst

Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om de meest uitdagende klussen uit te voeren, daar waar een ander vaak ‘nee’ moet verkopen. Onze technische dienst is intern opgeleid om jouw kluis te openen, te verhuizen, af te voeren of een storing op te lossen. Daarnaast vinden wij het vanzelfsprekend dat al onze medewerkers zijn gescreend; wel zo veilig. Ook zijn onze bedrijfsauto’s niet voorzien van reclame-uitingen, zodat discretie gewaarborgd is.