Kluis verzekeringsadvies

Graag zijn wij u van dienst met het kiezen van de juiste kluis. Wanneer u een bepaalde waarde opbergt in uw kluis/kluisruimte, wilt u natuurlijk wel verzekerd zijn dat de kluis sterk genoeg is om uw zaken te beschermen. Ook kan vanuit uw verzekering de eis gesteld worden om uw goederen op te bergen in een kluis met een bepaalde classificatie.

Wij zetten graag e.e.a. voor u uiteen, zodat u zelf de juiste keuze kunt maken. Graag attenderen wij u erop dat wij niet afhankelijk zijn van een bepaald merk. U kunt bij ons kiezen uit verschillende gerenommeerde merken, die gecertificeerd zijn. Zo beschikken wij altijd over een kluis op maat voor u. Met meer dan 28 jaar ervaring in deze branche kunt u uitgaan van een gedegen advies.

Graag voorzien wij u van dit advies, zowel telefonisch als fysiek in onze showroom. Zowel bedrijven, particulieren als verzekeringsmaatschappijen zijn bij ons aan het juiste adres. En heeft u een keuze gemaakt, dan verzorgen wij uiteraard graag de levering, plaatsing en verankering van uw kluis.

U kunt ons ook benaderen voor het maken van een afspraak:

Kools & Ravenhorst Brandkasten BV
Hanzeweg 10
3771 NG Barneveld
Tel. 0345 45 50 39
Mail: info@koolsenravenhorst.nl

Verzekeringsadvies van een specialist nodig?

Laat ons jou juist informeren. Vul onderstaand formulier in en wij zullen met een vrijblijvende offerte & advies komen.

    Liever direct advies? Bel ons!

    Maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur.