Kluis openen

Uw kluis openen zonder sleutel? Soms willen mensen zelf de kluis openbreken, maar het is beter om specialistische hulp te vragen. Regelmatig worden wij benaderd door bedrijven en particulieren als hun kluis niet meer open gaat. Soms kunnen wij telefonisch helpen. Maar niet altijd.

Hulp bij kluis openen

Als het telefonisch niet lukt om komen wij graag langs om uw kluis te openen. We openen gewone kluizen, maar ook een kluisdeuren en/of kluisruimtes. Onze Technische Dienst is daarin opgeleid en getraind (en bovendien gescreend).

Welk merk kluis wij kunnen openen

Welk merk u ook heeft, wij kunnen de kluis openen en, indien gewenst, weer bruikbaar maken. Zo kunnen we bijvoorbeeld De Raat kluizen openen, maar ook kluizen van Lips, Juwel en Chubbsafes.

Gescreende medewerkers en discrete bedrijfswagens

De kluis en de inhoud daarvan is niet iets waar u graag mee te koop loopt. Integriteit en betrouwbaarheid bij het openen van uw kluis zijn belangrijk. Daarom werken zijn al onze medewerkers gescreend; wel zo veilig en vertrouwd.

Bovendien zijn onze bedrijfsauto’s niet voorzien van reclame-uitingen, zodat discretie gewaarborgd is. Ook op het moment dat wij bij u langskomen voor het afvoeren van uw kluis.
Voorkom dus dat u zelf de kluis gaat openbreken. Maar neem voor advies en/of prijsopgave voor het openen van uw kluis contact op via het formulier op deze pagina.

Kluis afvoeren of verhuizen

Wil u liever uw kluis afvoeren of juist uw kluis verhuizen? Ook dan helpen we graag.

Voor advies en/of prijsopgave kunt u ons bereiken op tel.nr.: 0342 45 50 39 of info@koolsenravenhorst.nl.

Kluis laten openen door een specialist?

Krijgt u uw kluis niet geopend? Dan helpen wij u graag. Vul onderstaand formulier in en u ontvangt snel een vrijblijvende offerte.

    De Raat kluis openen zonder sleutelLips kluizen openen zonder sleutelSalvus kluis openen zonder sleutelChubbsafes kluis openen zonder sleutelSistec kluis openen zonder sleutel

    Liever direct advies? Bel ons!