Kluis huren

Een kluis of meerdere kluizen huren voor uw festival of evenement? Ondanks dat er al veel digitaal betaald wordt is op de meeste evenementen ook nog veel contant geld in omloop. Door een kluis bij Kools & Ravenhorst te huren bent u zeker van een veilig berging van uw contant geld.

Verzwaarde kluis huren voor uw festival

Een kluis huren voor uw festival of evenement? Wij verhuurden reeds vele kluizen aan organisatoren van diverse festivals. Op veel festivals is het lastig om kluizen te verankeren (in het gras of andere zachte ondergrond). Ook daar hebben wij de juiste oplossingen voor. Wanneer u een kluis huurt zorgen wij ervoor dat hij niet alleen inbraakwerend is maar ook altijd goed verankerd is en dus niet meegenomen kan worden.

Kluis huren met verzekerde waardeberging

Bij het huren van uw kluis moet u er rekening mee houden dat verzekeraars eisen stellen aan de maximale waarde van de goederen die in de kluis verzekerd zijn. Waardeberging is een gegarandeerd bedrag bij alle verzekeraars, mits de kluis door ons verankerd wordt. Een hogere dekking is in overleg met de verzekeraar ook mogelijk. Bekijk hier de informatiekaart en het type kluis dat u nodig heeft.

Uw kluis gebracht en gehaald

De kluizen die wij verhuren zijn van hoge kwaliteit (en gewicht), waardoor ze niet zomaar opgetild en verhuisd kunnen worden. Wanneer u een kluis huurt is het brengen, plaatsen en weer ophalen van de kluis op de betreffende locatie uiteraard inbegrepen.

Kluis vanaf één dag te huren

Wij begrijpen dat festivals en evenementen vaak maak voor kortere tijd actief zijn. Soms is het huren van een kluis voor een dag al voldoende. Daarom huurt u uw kluis bij ons al vanaf één dag. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Kluis verhuizen, afvoeren of openen

Naast de verhuur van kluizen bieden we ook diensten op het gebied van kluizen verhuizen, verwijderen of openbreken.

Huur uw kluis voor een evenement of festival

Huur een kluis op locatie door dit formulier in te vullen. Wij nemen dan snel contact op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.


    Meer over waardeberging

     

    Kluis huren festivalKluis huren evenementKluis huren en verankerenKluis hurenKluis huren

    Liever direct advies? Bel ons!