Kluis afvoeren

Een oude kluis afvoeren of laten verwijderen? Daarvoor bent u bij Kools & Ravenhorst Brandkasten BV aan het juiste adres. Een kleine of grote kluis afvoeren verschilt natuurlijk in werkzaamheden, dus ook in prijs. Geef op deze pagina de situatie van uw kluis aan en ontvang een vrijblijvende offerte.

Kleine kluis afvoeren

Een kleine kluis afvoeren is doorgaans gemakkelijk te doen waarvoor geen zwaar materieel nodig zal zijn. De kluis wordt losgehaald en door ons afgevoerd. Vaak kunnen we daardoor al snel en efficiënt uw (oude) kluis komen verwijderen.

Grote kluis of brandkast afvoeren

Om een grote, zwaardere kluis te verwijderen komt er meer om de hoek kijken. De kluis zal vaak met speciaal materieel en soms zelfs met een takelwagen van een etage of kelder verwijderd moeten worden.

Ook dat is geen probleem voor Kools & Ravenhorst. Maar de kosten van het afvoeren van een kluis worden bepaald door de benodigde werkzaamheden en omstandigheden. Zoals de plaats waar de kluis staat, het gewicht, de obstakels onderweg, etc.

Gescreende medewerkers en discrete bedrijfswagens

De (locatie van uw) kluis is niet iets waar u graag mee te koop loopt. Integriteit en betrouwbaarheid worden gewaarborgd door het feit dat al onze medewerkers zijn gescreend; wel zo veilig.

Bovendien zijn onze bedrijfsauto’s niet voorzien van reclame-uitingen, zodat discretie gewaarborgd is, ook op het moment dat wij bij u langskomen voor het afvoeren van uw kluis.

Gebruik het formulier op deze pagina om een vrijblijvende offerte te ontvangen. Of mail ons voor advies of een prijsopgave op info@koolsenravenhorst.nl.

Kluizen of brandkasten openen of verhuizen

Wil u liever uw kluis verhuizen of juist uw kluis openen? Ook dan helpen we graag.

Kluis laten afvoeren door een specialist?

Krijg jij jouw kluis niet afgevoerd? Laat het dan ons doen. Vul onderstaand formulier in en wij zullen met een vrijblijvende offerte komen.

     


    De Raat kluis afvoerenLips kluizen afvoerenafvoerenSalvus kluisChubbsafes kluis verwijderenSistec kluis verwijderen

    Liever direct advies? Bel ons!